Hele vores familie er så taknemmelige over, at du har taget dig så omsorgsfuldt af K og alt i alt går det rigtig godt. K er fortsat meget positiv og ihærdig med sin bearbejdning og omkring sine dejlige oplevelser hos dig. Du har fået din egen private fanskare her i familien S.
K har det rigtig godt. Edderkopperne er hun nu helt ok med, og vi har bl.a. set en stor edderkop uden for vores soveværelsevindue, hvor vi så, hvordan en flue blev fanget og fortæret – helt uden gys – og gummistøvlerne var ikke engang i vejen!
Det blev en kæmpe succes fredag aften. K så hvert sekund af ET-filmen, og hun elskede det hele. Mine forhåbninger om, at K ville få et andet billede ind på lystavlen, når hun så filmen, holdt stik. Det var så umådeligt dejligt at se hendes glade reaktion og der har intet været siden.
Jeg har spurgt til det en enkelt gang og hun siger selv, at ET er den sødeste ven nu, så der er helt ro på nu.
Nu vil jeg blot give hende positive tanker og højt selvværd.
Det betyder, at K nu heller ikke er bange for, at andre ’væsner’ gemmer sig bag badeforhænget, og hun er helt holdt op med at barrikadere sig, når hun skal sove. Jo, hun virker meget tryg og glad…… så TUSIND TAK.
…..ca. 3 mdr. senere…..(december 2007)
K har det strålende. ET er blevet en hjerteven, hun har for egne sparepenge købt filmen og hun synes, ET er noget af det sødeste. Der er heller ikke andre monstre i hendes univers – den eneste rest, der er tilbage, er uro ved at gå alene i mørke – og det er jo ganske naturligt, hvis det ikke bliver begrænsende for hende.
Udover at være fri af ET har K fået mere selvtillid. Det betyder, at hun ’fylder’ mere – på den gode måde. I går startede hun i en ny skole, og skoleskiftet tegner allerede til at blive succes, K var fuld af mod og positive forventninger. Det er bare så godt for hende (og for os).
Så alt i alt har vi det super godt.