Jeg er 52 år og har lidt af migræne i ca. 10 år – jeg havde 4-5 anfald hver måned, så jeg tog Imigran i den tilladte mængde og ellers tog jeg Kodymagnyl. Migrænen påvirkede mit arbejds- og sociale liv meget – jeg var efterhånden holdt op med at glæde mig til hvis jeg skulle noget – jeg var jo ikke sikker på om jeg kunne deltage, hvilket også gik ud over min familie. Jeg har igennem de 10 år prøvet næsten alle former for behandling også alternative, men så en dag skete miraklet – det som man læser om i bladene.
Det var i foråret jeg mødte Brigit, hun gav mig en brochure om hypnose, som jeg læste og jeg spurgte om det nu virkelig kunne passe at det virkede, man bliver jo lidt skeptisk, når man er blevet skuffet mange gange, hun sagde ja – og jeg tænkte ok så prøver jeg også det!
Oplevelsen hos Brigit og hypnosen var en meget mærkelig følelse og da jeg gik hjem tænkte jeg meget over min oplevelse og jeg følte en lettelse og en opløftethed, som jeg ikke havde følt i mange år – dagene gik og min migræne svandt ind til næsten ingenting nøjagtigt, som hun havde sagt den ville og jeg fik det bedre og bedre for hver dag der gik, det var en helt fantastisk følelse.
Nu er det 3 måneder siden jeg sidst har taget Imigran – jeg kan godt få lidt migræne, men det er ingenting at snakke om og det klares med 2 Kodymagnyl – jeg er dybt taknemlig over at have mødt Brigit – jeg har fået mit liv tilbage.