Jeg er født og opvokset i Odense, har boet 39 år på Sjælland og bor nu atter på Fyn i Ferritslev.

Oprindeligt er jeg uddannet sekretær/korrespondent, men har arbejdet inden for det terapeutiske område siden 1993, hvor jeg startede uddannelsen til psykoterapeut.

Mit navn – Brigit – det er et Keltisk navn og hvis du klikker her, kan du læse om navnets oprindelse, hvis du har lyst. Symbolet ude til højre er symbolet for mit navn. På latin er mit navn Brigida.

Silvana er Italiensk og det er jeg døbt, fordi min mor syntes, det var et kønt navn.

Uddannelse

Jeg er certificeret, registreret individuel krop/gestaltterapeut samt familie, par og gruppeterapeut ved Jyllands Gestalt Analyse Institut v/psykologerne Niels Hoffmeyer og Torben Thaulow og psykoterapeut Birthe Jakobsen fra 1992-1998.

I 2005 supplerede jeg min psykoterapeutiske uddannelse med uddannelsen til hypnotisør og hypnose psykoterapeut hos Hypnose.dk / Skandinavisk Akademi for Hypnose.

Jeg er certificeret i hypnose hos NGH (National Guild of Hypnotists), samt registreret psykoterapeut FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter).

Mit mål med behandlingen er:

At hjælpe dig med at få energien, lysten og redskaberne til at skabe det liv du ønsker. Hjælpe dig med at forstå hvorfor dit liv er, som det er, og hvad du kan gøre for at få det til at bevæge sig i den retning, du ønsker.

Kurser:

  • Angstkursus, v/Jacob Strachotta
  • The work v. Byron Katie
  • EMDR – Eye Movement Desensitization and Reprocessing (traumebehandling), v/Karin Nilsson
  • Subliminal terapi – underbevidst terapi, v/Annelise Dahl
  • Negativ spontanhypnose v/Læge Jens-Jørgen Gravesen