Hypnoterapi er ingen mirakelkur eller quick-fix, og du skal regne med mindst 2 behandlinger som udgangspunkt. Efter de 2 første behandlinger aftaler vi løbende sammen, hvad der er brug for.

Hvis du virkeligt ønsker forandring er én behandling ikke en indsats, der er realistisk i relation til dit ønske.
Jeg tager dig og dit ønske om forandring seriøst – og har erfaring med forandring. Derfor gives denne anbefaling med det mål, at du opnår størst mulig succes.

Ved komplekse lidelser som f.eks. angst, selvværd, barndomstraumer og traumer generelt, skal du regne med flere behandlinger. Og da al behandling er individuel og vi alle reagerer forskelligt, er det umuligt at forudsige, hvor mange behandlinger netop du skal have.
Alle mine behandlinger tager udgangspunkt i nuet, derfor er det vigtigt, at du fra gang til gang tager stilling til, hvad du vi have ud af dagens behandling, for dermed bliver behandlingen meget mere effektiv og du vil opleve større udbytte.

Ingen kan hypnotiseres mod deres egen vilje – bevidst eller ubevidst.

Det unikke ved hypnose er, at når vi sammen har fundet og behandlet årsagen til dit problem, så er forandringen normalt varig og vil påvirke dit liv positivt, så du måske også på andre områder vil mærke en positiv effekt!

Vi går alle sammen ind og ud af trance mange gange om dagen, når du falder i staver, stener eller dagdrømmer, er du i trance.
Måske har du kørt hjem fra arbejde, uden at kunne huske noget fra turen, der har du også været i trance ….altså din opmærksomhed har været rettet indad i din egen verden.

Nogle tror, at de nærmest er bevidstløse, når de er i trance, og det er en stor misforståelse. Du er hele tiden ved fuld bevidsthed, hører alt, fornemmer alt og svarer på spørgsmål, jeg stiller dig.

Andre tror, at de overlader kontrollen til mig, det er en lige så stor misforståelse. Jeg kan kun arbejde med det, du kommer med, og er derfor ikke interesseret i at have din kontrol, så den beholder du selv.

Du er hele tiden i kontrol over dig selv, har stadig din frie vilje og du kan til enhver tid afbryde behandlingen.

Ved hypnose er du meget fokuseret, om netop det du oplever. Det er en ganske særlig tilstand, hvor du mister fornemmelsen af tid og sted og i den tilstand kan du lave helt utrolige forandringer, hvis du vil.

Hvad er så hypnoterapi?

Hypnoterapien er tilstanden, hvor vi sammen går skridtet dybere og anvender hypnose til terapeutiske formål.

Behandlingen består lidt forenklet i at bruge almindelige velkendte terapeutiske metoder og virkemidler, der bliver langt mere effektive under hypnose, fordi man er mere åben over for de løsninger, der byder sig.

En hypnoterapeut arbejder med både suggestion (forslag) og terapi under hypnose. Det er værktøjer hentet fra gestaltterapien, indre-barn-terapi, reframing teknikker, regression, progression og partsterapi. Der arbejdes med dele som er i konflikt, forestillingsteknikker, ændring, afreagering af gamle følelser og integration af nye m.m.

Kan man arbejde med store problemer med en kort uddannelse?

Der har været skrevet en del i medierne om, at hypnoterapeut-uddannelsen er for kort til at arbejde med store og komplekse problemer og helt personligt, er jeg enig. Derfor kan du være helt tryg ved at bestille tid hos mig, da jeg udover hypnotisør/hypnoterapeut-uddannelsen har en 5 årig sammenhængende psykoterapeut-uddannelse (krop/gestaltterapeut) både til individuel, samt parterapeut, som gør mig i stand til at arbejde med mennesker med store problemer som bl.a. angst.

Har du andre problemer end dem, jeg har listet her, er du naturligvis velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak med mig.

Jeg behandler IKKE

På grund af: Ringe/svingende/begrænset hypnotisk åbenhed behandler jeg ikke nedenstående:

  • Personer med psykoser/psykotiske lidelser.
  • Udviklingshæmmede
  • Diagnosticeret skizofreni (undtaget DID (Dissociative Identity Disor der) og MPD (Multiple Personality Disorder), som ikke er det samme som skizofreni).

Ovenstående er en rettesnor. I tvivlstilfælde kan du altid tage en snak med din læge.