Måske en mulighed for dig?

En psykoterapeutisk behandling består af regelmæssige samtaler gennem kortere eller længere tid, fra nogle få uger op til flere måneder/år. Psykoterapi er et samarbejde mellem klienten og terapeuten. Begge deltager i arbejdet med klienten som hovedpersonen og med udgangspunkt i nuet.

Psykoterapi hjælper mange mennesker. Det kan være, du ønsker hjælp til personlig udvikling, til at komme videre i dit liv.

Måske er du i krise i forbindelse med fx. en skilsmisse, en traumatisk krisesituation, eller hvis du har mistet en nærtstående person.

Det kan være, du føler, at du er gået i stå, at livet glider forbi, eller måske lider du af angst, søvnløshed, tristhed, følelse af isolation, psykosomatiske symptomer, spiseproblemer, følger efter incest mv.

Det kan også være problemer på jobbet, eller der kan være gået knuder i parforholdet – måske havner du gang på gang i de samme konflikter, eller der er vanskeligheder i sexlivet eller problemer i forhold til børnene.

Du må være indstillet på selv at gøre en indsats, samt at være ærlig. Du er nødt til at gå ind i tingene, for at komme ud af dem.

Drømmetolkning /Drømmebearbejdning - "du er din drøm"

At udforske drømme er en fascinerende form for selvudvikling, en indirekte og fin måde at arbejde med sit indre på, idet alle dine drømme afspejler dig og dit indre. Drømmer du meget og kan huske dine drømme, har du fået en gave.

Der er ikke kun tale om at tolke drømme – men om at arbejde med dem ud fra den antagelse, at du er din drøm, din drøm er skabt af dig og kun du kan vide, hvad den handler om for dig. Drømme er ubearbejdede dagsrester. Drømme afspejler de ting i dit liv, du måske har brug for at bearbejde. Dine drømme fortæller, hvem du er i billeder og sekvenser, hvad der sker i dit liv.

Psykoterapi eller hypnoterapi?

Der er ingen modsætninger mellem psykoterapi og hypnoterapi. De er begge metoder til at behandle psykiske lidelser og problemer. Sammen finder vi ud af den metode, der passer dig og det, du gerne vil have behandlet bedst.

Begge metoder kræver, at du er ærlig, parat til at udforske dig selv og motiveret for forandring.

Det kræver også, at du er åben om personlige og intime forhold og du er naturligvis garanteret 100% diskretion og fortrolighed.