Hypnose har intet med tro, overtro eller mystik at gøre, men er du motiveret og har en idé/tanke om, at dit problem kan løses – er du klar til forandring.

INGEN kan hypnotiseres mod deres egen vilje!

Udgangspunktet er, at alle kan hypnotiseres. Der findes dog undtagelser. Børn fra ca. 8 år afhængig af modenhed kan hypnotiseres.

Hypnoterapeuter arbejder normalt ikke med psykotiske, udviklingshæmmede eller stærkt paranoide mennesker.

Stærkt mistroiske og skeptiske mennesker er også svære at hypnotisere.

Ved den rigtige trancedybde og trance indlevelse skabes der varige forandringer. Gamle negative følelser, svigt, uro, sorg, skam, vrede eller andet vil blive opløst én gang for alle og du vil opleve det, som en blokering der er forsvundet.

Når hypnose bliver brugt – og med den rette trancedybde – virker terapien med en faktor, der er 10 gange hurtigere end ved bevidst kommunikation med klienten.

Hypnosens hemmelighed er - at der ingen hemmelighed er !!

Trance er en helt naturlig tilstand i det menneskelige sind. Hele livet bevæger vi os konstant ind og ud af trance. Tilstande hvor bevidstheden er parkeret på sidelinjen. Nogle gange er vi lidt “fraværende” og andre gange er vi “helt væk” i vor egen verden – fantaserende eller dagdrømmende.

Hypnose er blot en metode, der forlænger den periode, vi er i trance og øger dybden af vor trancetilstand. Det er det hele. Der er ikke andet.