Har nu læst dit svar 3 gange. Hver gang jeg har været lidt nede, så har jeg læst mailen. Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg gør det men jeg får det bedre efter at have læst den.
Det er nu ved at være et godt stykke tid siden, du sidst tog mig kærligt under dine vinger og jeg er begyndt at få det mærkbart bedre. På hjemmefronten er jeg også ved at være mere med. Hvad angår min datter, så skal jeg som altid efter et lille natteligt toilet besøg, lige forbi hendes værelse, ligge dynen over hende og give hende et kys på kinden. Jeg er sgu begyndt at få tårer i øjnene, når jeg ser min lille guldklump efter toilet besøget – Hvad sker der?? Jeg har heller ikke skænket ‘de gamle’ sammenlagt 5 tanker i de sidste små 14 dage.
En ting jeg har bidt mærke i og det er, at du på intet tidspunkt har sagt ordene NEJ og andre “begrænsende” ord. DET SKAL DU FANDME HAVE TAK FOR !!
Du sparker indirekte til mig og lader det være helt op til mig selv – hvilket det jo også er – kan ikke rigtig forklare det.
Det hele begynder bare at virke så befriende. Det var lige lidt tanker fra mig i farten. Håber at du må få en rigtig god og dejlig påske, samt at solen må skinne over dig fra tidlig morgen til sen aften.