Jeg synes lige, at jeg ville opdatere dig i forhold til hele min proces med tandlægeskræk. Jeg fik lavet en tand for en uges tid siden, og kunne ikke mærke noget som helst, meget vildt! Det kan jeg jo takke dig for 😉
Nå, men ville også fortælle dig, at jeg i fredags fik udskiftet en kææææmpe fyldning, og det gik godt!
Så inden for den sidste uges tid har jeg været hos en tandlæge flere gange, end jeg har været de sidste fem år. Har allerede fået to nye tider, så jeg er på rette vej!!
Jeg er skide stolt af mig selv, og glad at jeg endelig har fået en positiv oplevelse hos tandlægen. Så nu er det bare at gribe fat i de redskaber, jeg har fået med i rygsækken. Så tusind tak for din hjælp og din meget behagelige måde at være på 😉 TRO KAN FLYTTE BJERGE!!
1 år efter: Tiden er godt nok gået hurtigt, men det er nok, fordi jeg nu lever et liv uden frygt for tandlæger – og det er takket være dig! Jeg har ingen problemer med at gå til eftersyn osv. og det er jo fantastisk. Jeg har godt nok nogle visdomstænder, der skal fjernes, og det glæder jeg mig ikke til, men det er helt sikkert noget jeg klarer! Så det har helt sikkert været en succes..