“Indre ‘evaluering’ efter 1 dobbeltbehandling samt 1 enkelt session hos Brigit i 2008”.

Efter en lang årrække med indre rejser, ophævelse af blokeringer, arbejde med skyggesider osv. osv., ville jeg gerne vende mig mod min indre spirituelle side. Der ville jeg kunne nyde livet, hente inspiration og styrke til at gå den mere direkte vej til mine mål og mit autentiske jeg og ‘høste min gevinst’ af den dyrebare lærdom.
Trods min helhjertede indsats virkede ‘gevinsten’ stadig lidt uden for rækkevidde, og da jeg på TV havde set Brigits fantastiske teknik og direkte vej ind til kernen af menneskets inderste potentiale, bestemte jeg mig til at give mig selv GAVEN: Et par besøg hos Brigit Silvana.
Og jeg skal love for, det er effektivt og godt! Der blev renset ud som en hovedrengøring i mit sind og det gav plads til SOLSKIN, GLÆDE og SAND SPIRITUEL VÆREN. Og ikke mindst fik jeg mod og evne til i balance at sige FRA og bede evt. fredsforstyrrende elementer BLIVE VÆK FRA MIT HJERTERUM!
Jeg kan bedst beskrive det i hverdags-tesen: Jeg fik tømt min “papirkurv” på min computer. Man har smidt ting deri hen ad vejen, men et eller andet sted ved man godt, at de stadig er i systemet.
Hypnosen var den “store støvsuger”, der fjernede alle rester. TAK!!!