Min oplevelse af hypnosen var, at det var meget mærkeligt. De første gange jeg så en hund på gaden, var min tanke, at “der er en hund, men det er jeg da ligeglad med, så jeg går bare videre”. Tidligere var min første tanke altid, “hvordan kan jeg komme væk fra den”.
Det er netop ordet ”ligeglad” der dukker op i min bevidsthed som det første.
Jeg har endda ladet en hund slikke på min hånd. Jeg kan ikke huske, at det nogensinde er sket før.
Efter behandlingen gik jeg hjem og ringede til min mor, for at undersøge, om der havde været nogen hunde i min farmors have. Først kunne hun ikke huske, at der havde været nogen, men efter lidt tid, fortalte hun om naboens lille hund, men den var jeg ikke bange for, sagde hun, hvilket også stemmer overens med mit første billede i hypnosen, hvor jeg legede med en lille hund.
Senere kom hun dog i tanke om, at vi i en periode boede hos min farmor og farfar, og de havde en stor hund. Så det viser sig, at jeg faktisk har boet sammen med en stor hund, og det må jo være den, jeg på et tidspunkt er blevet forskrækket for.
Jeg er meget glad for, at jeg har fået et andet syn på hunde og jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden byder med hensyn til mit forhold til hunde.