Det går rigtig godt her. Jeg er holdt op med at spjætte, når jeg sidder i bilen, jeg kan godt lade være med at følge med i kørslen og jeg sidder afslappet og rolig. Og jeg er bare SÅ glad. (og min mand nyder det!).
Jeg bruger de sætninger og selvhypnosen, du sendte mig, rigtig meget. Og de gør mig godt på mange planer.
Jeg bruger også køre-sætningen indeni, både når jeg cykler og kører bil, for de giver overskud og gør jeg er i et helt andet leje end tidligere.Og jeg har næsten været omkring alle sætninger, og de giver mig alle ro og glæde indeni og overskud til de bump, der nu er på min vej. Og de er lette at tage med sig.
Lige nu har min søn på 10 store problemer med lavt selvværd, men jeg har mere overskud til at rumme det uden at gå helt i hundene selv, fordi jeg kan hjælpe mig selv samtidig, (jeg kan godt mærke jeg hurtigt kan bruge alt mit krudt på mand og unger, når de har det skidt – men nu kan jeg gøre noget for at rette op på ubalancen igen).
Jeg fandt en bog om børn og lavt selvværd og heri var der en delfinrejse beskrevet, som jeg læste for/tog ham med på her til aften. Og han så ud til at have det lige så godt bagefter, som da jeg havde været til behandling hos dig. Og det kan man jo kun blive glad af.
Jeg prøver at dvæle ved sejrene for ham og synliggøre dem for ham, og lige nu virker det tilsyneladende. Og i dag deltog han faktisk i gymnastik i skolen, så måske den onde cirkel er brudt – det ønsker jeg sådan for ham.
Tusind tak for din hjælp, Brigit
Du ligger og luner et sted i mit hjerte!