Så fik jeg endelig skrevet. Jeg skulle åbenbart lige “vente på nogle af mine venner”, før jeg fik taget mig sammen 😉
Jeg har simpelthen overvundet mig selv flere gange inden for et par uger. Jeg har både været tæt på en KÆMPE edderkop i ZOO og jeg har selvfølgelig været i nærheden af dem hjemme hos mig selv. Men de sidste par gange hjemme hos mig selv, har alligevel været MEGET anderledes end de plejer. Og det er din fortjeneste!
Jeg har taget et glas og et stykke papir og sat edderkoppen udenfor. Og det er faktisk sket 2 gange ;-)) Det havde jeg ALDRIG troet ville ske!
Jeg blev simpelthen så glad, så du tror, det er løgn. Og hvad der også er dejligt er, at jeg tog min store datter (der var begyndt at blive lidt bange for dem) med. Vi blev enige om, at den skulle ud til sine venner og sin familie ;-)) Nu har hun også set sin mor gøre det, så det hjalp faktisk også på hende 😉
Også en tur til sommerhuset er det blevet til. Og denne gang skulle min mand ikke ind og tjekke alle rum 20 gange, før jeg gik ind. Nu var jeg virkelig i sommerhus ;-)))
1000 gange tak for hjælpen. Det kan ikke beskrives, hvor stor en lettelse, det for mig at vide, at jeg selv kan gøre noget ved dem nu.