Jeg henvendte mig til Brigit efter at have set hende i TV2-hypnose.
Jeg var blevet bange for at køre bil efter selv at have forårsaget et færdselsuheld, blevet påkørt af andre bagfra 2 gange på 1 år, samt været ude for adskillige overfald i trafikken.
Min angst var så stor, at jeg mere og mere holdt op med at køre bil for til sidst helt at droppe det og køre knallert i stedet. Da jeg kom hos Brigit, havde jeg ikke kørt bil i et halvt år selv.
Jeg har prøvet adskillige psykologer og terapeuter uden held. Brigit hjalp mig til at slippe angsten. Allerede dagen efter solgte jeg min knallert og så kørte jeg 125 km i min bil. Min angst og det at være i forsvarsposition var forsvundet.
Jeg er ikke længere bange for at lave noget forkert, og folk der kører tæt bag mig, generer mig overhovedet ikke. Jeg ser mine medtrafikanter som ‘medspillere’ og ikke ‘modspillere’.
Jeg føler, jeg har fået min frihed til, at kunne gøre, hvad jeg vil. Samtidigt har hypnosen hjulpet mig med, at jeg ikke går op i, hvad andre mennesker tænker om mig. Jeg er mig og sådan er det.
Jeg fik kun én behandling og er overvældet over, at det har kunnet gøre det hele – for det har det. Bare jeg havde henvendt mig noget før.
Tak Brigit af hele mit hjerte, jeg kan virkeligt anbefale dig.

Angsten dukkede op igen – (anden behandling)
1.000.000 x tak for din store hjælp endnu engang, Brigit. Jeg har kørt rundt i trafikken – i bil naturligvis – i hele 5 timer (alene endda – YES!) Handlet i butikker og gået rundt blandt andre mennesker, jeg har det SÅ FEDT!
Allerede da jeg gik ud fra din dør og hen ad svalegangen, kunne jeg mærke en enorm glæde og jeg gik og smilede og smågrinede for mig selv. Jeg har endda givet mig selv lov til at ”fejle” – for det er jo menneskeligt ;o))
På vej hjem den ene dag kørte jeg bag en hestevogn med studenter og da de drejede af vejen fik de vink og ”musik” med bilhornet – noget jeg ellers aldrig har kunnet finde på at gøre før (”FY, det er jo unødig brug af horn og tænk, hvis nogen så/hørte det ….ja? OG??).
Du laver noget fuldstændigt ubeskriveligt hver gang. Som en engel med en dåse tryllestøv får du tingene til at ske – TAK. Kan du have en herlig sommer og må solen altid skinne på dig og dine englevinger ;o))