Jeg er blevet behandlet hos dig tre gange nu og jeg har mærket fremgang hver eneste gang. Jeg har ikke prøvet andre professionelle behandlingsformer end hypnose, men jeg synes at det er en meget mild, behagelig og virkningsfuld metode.
Forandringerne er ikke sket fra den ene dag til den anden, men jeg har lagt mærke til stor forbedring når jeg er kommet ud i situationer som jeg normalt ville blive skræmt af. Jeg tror at det var anden gang jeg var hos dig, hvor jeg gik derfra med en ubeskrivelig lykkefølelse i maven – jeg kunne ikke andet end at smile og følte mig lettet fra en tung byrde. Efter dine behandlinger er jeg blevet meget mere centeret og bevidst om mig selv – jeg har taget nogle kæmpe skridt i retningen af det liv som jeg altid har ønsket mig!
Jeg har egentlig ikke ændret adfærd, jeg er stadig meget rolig, og ikke særlig frembrusende. Men hvor jeg før følte at disse karaktertræk gjorde mig kedelig og uinteressant, ser jeg nu styrkerne og fordelene i min personlighed. Jeg har ikke længere brug for at hige efter at blive noget andet end den jeg er lige nu. Jeg vil stadig gerne udvikle mig selv og mine kompetencer, men jeg er blevet meget mere tilfreds med mit udgangspunkt, hvilket giver mig styrke og mod til at handle og føre mine drømme ud i livet.
Jeg ser hypnose som et redskab til at overkomme personlige forhindringer og begrænsninger – det kan bruges igen og igen – og hver gang lærer man mere om sig selv og sin omverden.
Det skal tilføjes at du, Brigit, er en fantastisk vejviser ind i denne verden ;o)