Jeg vil bare sige tusinde gange tak for hjælpen. For ca. en måneds tid siden, gik jeg helt ned med angst. Angsten blev udløst af, at jeg om en uge, skal rejse 3 måneder til Asien helt alene. Det, at skulle rejse alene, gjorde mig meget mere nervøs, end jeg havde regnet med. Det resulterede som sagt i at jeg fik generel angst. Jeg kunne ingenting foretage mig. Jeg kunne ikke gå en tur, være i større forsamlinger, eller overhovedet gå på arbejde, fordi jeg hele tiden blev svimmel, havde svært ved at trække vejret, var bange og kunne begynde at græde hvor som helst og af hvad som helst.

Efter jeg havde været til den første behandling hos Brigit, havde jeg fået en række øvelser, jeg skulle lave den efterfølgende tid. Derudover havde jeg også fået nogle redskaber, jeg kunne tage i brug, når jeg fik det dårligt.

Allerede efter et par dage, havde jeg det meget bedre og kunne igen gøre næsten alt det, jeg plejede.
Jeg fik endnu en behandling, hvor vi arbejdede videre med det samme problem, men også bevægede os videre ud i nogle andre ømme punkter.
Nu er der gået nogle uger, og jeg er stort set helt på toppen, ligesom jeg var før.
Selvom det stadig sidder lidt i mig, er jeg nu helt tryg ved at rejse og glæder mig bare til at tage af sted.
Hvis noget af angsten skulle komme tilbage, har jeg en nu en række øvelser og en plan for, hvordan jeg igen kan komme på rette spor.

Brigit var en enorm hjælp, fordi hun gjorde problemet til noget håndgribeligt og gav mig troen på, at jeg selv kan styre det og sagtens kan komme helt af med angsten.