Det gik fantastisk i går på flyveturen, jeg havde absolut ingen nerver i lufthavnen og jeg lagde nærmest ikke mærke til, at flyet lettede, det var kun fordi de andre sad og sagde det. Jeg havde ingen forhøjet puls på noget tidspunkt, og jeg fik endda lov at sidde i cockpittet på vej hjem, det var ret fedt.
Tusind tak for hjælpen, og held og lykke fremover, håber at der er mange som vil henvende sig til dig, for det hjælper virkelig!
1 år efter: Det går alt i alt ganske godt med flyvningen. De fleste gange har forløbet uden problemer, men et par gange har jeg fået en lille tendens til at stresse op, hvor jeg så har lukket øjnene og tænkt på det center du placerede i mig, som styrer vejrtrækning etc.. Det har så virket.
De gange hvor jeg er begyndt at blive påvirket på turen, har været i en periode med meget travlhed, så jeg ikke har nået at forberede mig på turen altså lave selvhypnosen, hvilket jeg tror er årsagen til reaktionen. Mit indtryk er, at jeg kommer til at skulle arbejde med selvhypnosen i lang tid/mange flyture, før jeg vil kunne gøre det helt uden.