Tusind tak for i går. Vi var virkelig overraskede over den virkning behandlingen havde på M. Da vi kom til Hobro og skulle “aflevere” hans far på sin bopæl, gik M med ham ind uden besvær!!! Så vi er meget meget spændte på, hvordan han takler det næste weekend, hvor han igen skal på besøg hos sin far.
……En uge senere……
I aften skal han ned til sin far, mens jeg er i biffen med nogle kolleger og han skal endda sove der, så hans far kan køre ham i skole i morgen. HURRA!!! Det er bare så fantastisk. Du har virkelig været vores redningskvinde :o)
…..Ca. 3 mdr. senere….(december 2007)
Der er stadig ro på. Der kan være en lille smule angst for noget engang i mellem, men ellers går det rigtig fint. Han har spil og DVD film med hjemme fra mig og ned til sin far og jeg skal stadig ikke længere tørre af, når han skal af sted på weekend. Han har nu også kun 1 mobiltelefon, som han har både hos mig og sin far. Før havde han jo 2 telefoner (1 hvert sted).
Vi er meget glade og taknemmelig for din behandling, kan du tro og vi vil aldrig tøve med at bestille en ny tid, hvis vi kan mærke at M får lidt tilbagefald.