DET GÅR SÅ GODT ;o)

Jeg ville lige give det et par dage mere inden jeg skrev til dig…..Men ——– 16 dage uden røg.

Det er slet ikke til at fatte, og jeg har ikke manglet det en eneste gang, det er simpelthen et mirakel for mig. Kæmpe tak fra mig til dig.
Jeg må indrømme at jeg tænkte: jeg holder lige ind på den første den bedste parkeringsplads, da jeg havde sat mig i bilen, men så var jeg måske lidt i tidnød, så jeg ville vente til jeg kom hjem. – Og den smøg er så aldrig blevet til noget.

Jeg sidder sammen med mine røg-venner hver dag og holder lille pause. Min veninde, som ryger, sad en hel aften hos mig og røg. Ingen problemer. Det er som om jeg aldrig har røget, og derfor ikke har trang til det.

Jeg må indrømmer at jeg somme tider har tanken nu skal jeg lige have en .., men kommer ikke længere i mine tanker, og så glemmer jeg det igen. Jeg kan slet ikke nok udtrykke min taknemmelighed overfor dig.

En af mine chefer er stadig i chok, som han siger: “Kan M holde op med at ryge, kan ALT lade sig gøre”.
Mine børn og andre er mega stolte over mig, men som jeg siger, at uden dig havde det ikke været muligt.
Jeg har et par stykker, som jeg har anbefalet at tage over til dig, og én af dem, ville måske tage sin mor (som ryger) med under armen over til dig. Hun har selv en panisk angst for selv de små edderkopper, og det mente jeg ikke kunne være umuligt for dig, når du kunne vænne mig fra røgen.

Jeg er i den bedste tro på at dette er vendepunktet for mig, for kan jeg lade være i 16 dage, kan jeg helt lade være. Igen mange, mange tusind tak fra en taknemmelig ikke-ryger. Hvis du mangler én til at fortælle hvordan det var, så lad dem bare komme til mig.
Jeg må også indrømme at jeg ikke rigtig troede på det, men er altså blevet overbevist om noget andet.