Jeg vil gerne starte med, at sige dig tusind tak for mine hypnose-besøg hos dig!

Det var virkelig blevet rigtig svært for mig at tænke på, – om det at jeg vidste der var slanger i Italien, på vingården, hvor vores datter skulle giftes, – om det skulle ødelægge min glæde og forventning. – Om jeg hele tiden skulle holde øje med dem, – om jeg hele tiden skulle være bange, for at møde en, – om jeg hele tiden skulle tænke på, hvor jeg gik, – om jeg overhovedet turde gå en tur på en sti med mit lille barnebarn, for hvis jeg mødte en slange, ville jeg ikke kunne lade være med, at overføre min angst for slanger til hende!
Men sådan blev det overhovedet ikke. – Takket være dine hypnose behandlinger!

Du havde “lært” mig, at “det er ok at de er der” – jeg har det ok med det, – og den for mig, vigtige sætning, “jeg elsker at være ligeglad med slanger”..
Allerede hjemme i DK besøgte jeg en kollega, som har en slange, og her kunne jeg stå stille og roligt og kigge på den, og snakke om den, uden det gjorde mig noget. Slangen var godt nok i terrarium, men jeg havde aldrig gjort det samme, før mine 2 besøg hos dig.

Jeg oplevede også, at sidde og se TV og hvor der pludselig kom en slange. Her plejer jeg at “fare sammen”, men det skete ikke.
Og i Italien var det bare fantastisk, at jeg var ikke bange og tanken om, at slangerne var der, ødelagde på ingen måder det dejlige bryllup! Jeg tænkte på, at de var der, – og jeg kiggede på stien, for ikke ligefrem at træde på en 🙂 – men jeg var ikke bange! – Der var ro i min mave! – Det var superdejligt.

Det var også dejligt, at du foruden at “give mig fred” med slanger også gav mit selvværd et “boost” under hypnosen.
Og “førte” mig tilbage til min barndom, hvor jeg fik et dejligt “møde” med min far og mor. – Og vi blev et stærkt trekløver! – Tak også for det.
Så jeg er en meget tilfreds “kunde” hos dig og jeg har allerede agiteret for dig flere steder 🙂