Vores tur til Kina gik helt fantastisk. Det var rigtigt dejligt at se/møde min store datter, og se hvor hun boede og gik i skole, så nu føles det ikke så slemt, at hun er på den anden side af jorden.
Flyturen gik rigtig godt. Jeg havde det helt normalt op til selve dagen, og på selve dagen var der slet intet at mærke. Da vi gik rundt i lufthavnen, troede jeg, at der måske ville komme noget, men nej.

Da vi fløj, havde jeg det faktisk fint, jeg var kun ¨lidt¨ nervøs, men slet ikke som det plejede at være. Jeg sagde til mig selv at jeg skulle slappe af og trække vejret dybt ned i maven, og det hjalp. Jeg slappede faktisk af, for første gang i mange år.

Jeg tror dog at jeg skal have en behandling til inden jeg skal flyve næste gang. Det er bare en fornemmelse, jeg har inden i mig selv, og den vælger jeg at følge. 🙂
Vi har dog ikke helt sikre planer endnu om næste flyrejse, men jeg kontakter dig ligeså snart vi har bestilt en rejse.

Jeg syntes, det er fantastisk, som jeg havde det, og har anbefalet en del af mine venner at kontakte dig, hvis de skulle få brug for hypnose, for jeg syntes, du kan noget, som jeg ikke har oplevet før 😉 Tak for det. Jeg kontakter dig helt sikker igen. 🙂