Tak for sidst. Jeg var, før mit besøg hos dig, en så stor sukkernarkoman, at jeg var en smule usikker på, om din hypnose ville virke på mig, skønt du har haft gode resultater med andre. Under selve hypnosen følte jeg, at jeg var meget til stede, så jeg var stadig i tvivl, om det ville virke, skønt min motivation til at ændre min afhængighed var høj.
Ha, ha, ha….hvor blev jeg snydt. DET VIRKER!!! De første 7 dage spiste jeg INTET sukker. Jeg havde udfordret mig selv og købt alle de søde sager, som jeg holder mest af, for hvordan skulle jeg kunne teste, om det virkede, hvis ikke jeg blev fristet ved at have det tilgængeligt. Jeg har flere gange haft hånden på køleskabet/skuffen etc., men har blot tænkt: “Nej, da, det er jo ikke det, jeg skal … og så har jeg “bare” ladet være.
Det har ikke været uden anstrengelse, men det har været uendeligt meget lettere, end jeg havde forventet… og dybest set havde jeg måske troet lidt, at jeg nok var et håbløst tilfælde.
Så stort tak fra en tidligere sukkergris, som i dag kan styre sukkertrangen så langt, at jeg nøjes med at spise lidt sødt i weekenden, og en lille smule (10 g mørk chokolade) til hverdag …skønt, det ikke er alle dage, jeg har brug for det heller ;o)