Nu er der gået en ugens tid siden min, indtil videre, sidste behandling (juli 2011). Og jeg vil gerne give dig en tilbagemelding på, hvad jeg har oplevet i forløbet.
Vores samarbejde har resulteret i, at jeg har fundet min glæde igen, eller rettere bare fundet mere glæde, for jeg har aldrig formået at flytte mig i forhold til de ting, vi har arbejdet med, og jeg lever efter din råd nu. Jeg prøver at se tingene fra en lidt anderledes vinkel, væk med ordet “ikke” og i det hele taget arbejde MED og ikke mod mig selv.
Jeg føler selv, at jeg er blevet et endnu mere positivt menneske til stor glæde for mig selv, men også for mine omgivelser.

Jeg havde en enkelt dag i “kulkælderen”, men trak mig selv op, dels ved at bruge den “fantasirejse” jeg har fortalt dig om (en af dine kollegaer der har indtalt på cd). Jeg lagde mig (i rigtig øv humør) i sengen om aftenen, slukkede lyset og begyndte at lytte, at slappe af, at give slip (som han hele tiden siger, – gi´ slip på det du ikke skal bruge mere).
Det var skønt, men jeg ville nu ønske, at du havde lavet en cd, jeg kunne købe, for din stemme trænger endnu længere ind i min underbevidsthed, måske bare et spørgsmål om tilvænning ?!
Jeg vågnede op den efterfølgende dag i kanon humør, glæden var tilbage, troen på mig selv osv.

Jeg ved jo at det er en livslang proces, og at jeg nok aldrig “bliver færdig”, for man kan altid udvikle sig, lære mere og flytte ens egne grænser.
Men du skal vide, at du har “reddet” mig fra en kamp, jeg aldrig havde troet, jeg ville vinde, men jeg har vundet, jeg fik min 1. plads, ikke på scenen (konkurrencen er først om 7 uger *LOL*), men i livet og det skal du have en stor tak for. Dine evner er fantastiske og kors, hvor er jeg glad for, at jeg valgte dig som min “mentaltræner”.
Jeg vender snart tilbage, – så jeg kan komme af med cigaretterne !!!