Det var den fedeste oplevelse, men samtidig ekstremt surrealistisk!!! Jeg tror stadig ik’ helt, jeg har forstået det. Tænk, at jeg stod med en due – præcis som under hypnosen. Jeg var slet ikke bange. Jeg var ikke fuldstændig tryg ved øjnene og næbbet, men det var slet ikke slemt. Jeg var overraskende rolig.
Hypnosen mandag rykkede virkelig noget i mig – Så det var dejligt, at jeg fik den ekstra behandling.
Jeg har tænkt på, at jeg skulle teste mig selv i forskellige situationer, så nu er det bare op med hovedet og så kan fuglene bare komme an. Helt mærkelig følelse, da jeg stod med duen i hænderne, at jeg kunne mærke, hvor blød og varm den var og samtidig mærke hjertet slå – virkelig fantastisk.
Men som tidligere nævnt, så har jeg virkelig selv svært ved at tro på, at det hele bare er væk – det er jo stort set hele mit liv jeg har haft den frygt. Det åbner virkelig op for mange muligheder i mit liv.
Tusind tak for hypnosen – utroligt fedt, at min tvivl og skepsis er faldet godt og grundigt til jorden. Det var en virkelig behagelig oplevelse at være hypnotiseret og samtidig enormt overvældende så levende og virkeligt alting virker.
Har virkelig overvejet at få andre ting klaret via hypnose. Så der er nok kunder i butikken. Jeg fortæller i hvert tilfælde vidt og bredt om, hvor positiv en oplevelse det har været for mig 🙂