Efter vi havde været inde hos dig, ville N gerne i SFO. Det kom han så – og de kunne klart mærke dernede, at han var i meget bedre humør. Om onsdagen havde der været en konflikt mellem ham og en anden dreng. N havde valgt at trække sig, da han kunne mærke, at han begyndte at blive hidsig. Han gik derfor ned på skolens kontor og bad om lov til lige at sidde og slappe lidt af. Efter 5 min. Var han klar igen. Som han selv sagde, så var det lyserøde kommet og havde bokset det sorte væk.
Torsdag var der igen konflikt – med samme dreng – om nogle regler i fodbold. N blev meget sur og blev fulgt ned på kontoret. De sagde, at han var meget sur da han kom, men var faldet forbavsende hurtigt ned igen. Så de mener helt klart, at de kan mærke en forandring.
Fredag var der ingen konflikter – og nu har han påskeferie.
Så vi mener helt klar, at det har hjulpet ham meget – indtil videre. Og jeg har lagt mærke til, at han i nogle små-konflikter herhjemme med lillesøster har valgt at trække sig – hvor han før blev ved.
Det er ikke konflikter hvor han normalt ville være blevet vred, men situationer hvor de så var kommet op at skændes. F.eks. diskuterede de forleden dag, hvem der skulle sidde i én eller anden stol. N mente at han havde siddet der først, mens lillesøster mente at han havde rejst sig (han skulle hente et æble) og så var det hende, der havde stolen. N valgte at sige: Nå ok – det er jo bare en stol. Hvor de før nok havde diskuteret det noget længere tid.
Jeg har talt med skolen, og de vil meget gerne have et lille indblik i, hvad der er sket hos dig, og hvordan det har hjulpet N.
Så det er sådan, det står til her nu. Som sagt, så har vi påskeferie nu og N skal først i skole igen næste mandag. Men hvis det tager til igen, så kontakter jeg dig, så han kan få en tur mere.
………en uge senere….
Jeg vil bare lige fortælle dig, at N har haft sin bedste uge i lang tid. Der har endda været en hel del konflikter i skolen, og andre børn der er blevet sure og hidsige, men N har slet ikke deltaget, som han ellers ville have gjort. Han har tværtimod haft overskud til at forsøge at hjælpe nogle af de andre børn.