Pr. 1/1-2017
En konsultation er på ca. 50 min. (samtaleterapi eller forsamtale til hypnose)
Kr. 900,-
Hypnoterapi konsultation er på ca. 1½ time
(Jeg behandler kun børn fra 12 år og opefter)
Kr. 1.200,-
3 konsultationer (*rabat kr. 300,-):
Kr. 3.300,-
5 konsultationer (*rabat kr. 600,-):
Kr. 5.400,-
Parterapi 1. samtale 1½ time
Kr. 1.400,-
Efterfølgende samtaler (50 min.)
Kr. 1.000,-
Individuel samtaleterapi (50 min.)
Kr. 900,-
Supervision (50 min.)
Kr. 900,-
COMBI-terapi© (2 timer)
Kr. 2.400,-
Lørdagskonsultationer pålægges et gebyr på
Kr. 400,-

*Det samlede honorar betales direkte efter 1. behandling og de hhv. 3 og 5 behandlinger skal være afholdt inden for ½ år.

Jeg modtager kun betaling kontant, eller med MobilePay.

Hypnoterapi er hverken en mirakelkur eller et quick-fix. Hvis du virkeligt ønsker forandring er én behandling på ingen måde en indsats, der er realistisk
i relation til dit ønske.

Hypnoterapi er et forløb, hvor du skal regne med mindst 2 behandlinger – 3-5 hvis problemet er meget rodfæstet.

Bestiller du 3 eller 5 behandlinger, betales det samlede beløb direkte efter 1. behandling og behandlingerne skal være afholdt
inden for ½ år.

Jeg tager dig og dit ønske om forandring seriøst – og har erfaring med forandring. Derfor gives denne anbefaling med det mål, at du opnår størst mulig succes.

SUPERVISION

Sidder du som behandler og føler, at du pludselig ryger ind i problemer med, hvordan du skal hjælpe en klient/tackle en situation, kan det måske hænge sammen med nogle uforløste følelsesmæssige udfordringer inden i dig selv. Det kan løses via supervision, hvor vi går ind og finder ud af, hvad det var, der bragte dig i denne situation og hvad du kan gøre, for at komme ud af det, næste gang det evt. opstår.

Måske føler du, at du ’sidder fast’ i livet, jobbet, parforholdet eller andet, hvor du har brug for at finde ud af, hvad du kan gøre, for at bevæge dig og handle frit i overensstemmelse med, hvem du er og hvad du føler.

(*) COMBI-TERAPI©

Combi-terapi© er udviklet af Krop/gestaltterapeut og Hypnoterapeut Brigit Silvana.

Combi-terapi© er en dobbeltbehandling, hvor du først modtager 1 times samtaleterapi (psykoterapi) og derefter 1 times hypnose/hypnoterapi, hvor vi sammen går tilbage og finder årsagen til problemet.